NÄTVERKET FAHS – Fysisk aktivitet för Hållbara Samhällen

För att samla de forskare, experter, organisationer och företag som ser hållbarhetspotentialen med fysisk aktivitet har vi skapat nätverket Fysisk Aktivitet för Hållbara Samhällen. Tillsammans vill vi arbeta för att uppmärksamma betydelsen av fysisk aktivitet som resurs för hållbara samhällen. Vi vill koppla samman de aktörer som kan och bör agera i frågan, samt visa på kunskap och exempel som kan inspirera till konkret handling på området.

En kommentar

  1. Hej, Det här är en kommentar.
    För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
    Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *